Xavier : Selangor Harus Larang Minum Arak Secara Terbuka – FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Admin Selangorkini

Xavier : Selangor Harus Larang Minum Arak Secara Terbuka – FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 03072013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 2.00 Petang dan 6.00 Petang. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Keuntungan daripada projek mewah Datum Jelatek yang diusahakan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) akan disalurkan bagi pembinaan Rumah Mampu Milik di Selangor.

2. Pembangkang di Dewan Negeri Selangor sekali lagi dibidas gara-gara sengaja menutup fakta berkenaan kelemahan pentadbiran Umno-BN yang dahulu.

3. Sebuah enakmen melarang meminum minuman keras secara terbuka di tempat awam seperti taman permainan perlu dikuatkuasa Kerajaan Selangor bagi menjaga keharmonian penduduk dan mencegah gejala sosial.

4. Syarikat konsesi penyelengaraan jalan negeri di Selangor perlu menyelesaikan kerja-kerja menampal lubang pada permukaan jalan yang rosak dalam tempoh 24 jam selepas aduan diterima.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION