Belanjawan Pakatan tumpu ekonomi rakyat -FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang


Belanjawan Pakatan tumpu ekonomi rakyat -FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 24092013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Penguatkuasa di semua Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) di Selangor akan dilengkapi dengan peralatan keselamatan belantan renjat dan pistol renjat tidak lama lagi.

2. TV Selangor hari ini dikunjungi delegasi Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang bagi mempelajari operasi penyiaran berita.

3. Pakatan Rakyat dijangka membentangkan Belanjawan Alternatif 2014 yang tertumpu kepada tanggungjawab fiskal yang mapan melalui reformasi struktur belanjawan lapor portal Harakahdaily.net.

4. Kerajaan Pusat digesa lebih cermat menggunakan duit rakyat untuk membiayai filem berkos tinggi supaya tidak mengulangi kegagalan filem Tanda Putera.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION