PKR: Minyak naik dalam masa terdekat -FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang


PKR: Minyak naik dalam masa terdekat -FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 30092013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Sekalipun tiada pengumuman kenaikan harga minyak yang heboh diperkata dalam media sosial, Biro Kepenggunaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) yakin ia tetap berlaku dalam masa terdekat.

2. Timbalan Menteri Besar Kelantan, Datuk Mohd Amar Nik Abdullah berkata, kerja-kerja pembinaan Lebuh Raya Rakyat akan bermula awal tahun 2014 dan dijangka siap dalam tempoh tiga tahun.

3. PAS menggesa Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) melaksanakan Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan (DUN) Sungai Limau sebelum pembentangan Belanjawan 2014 untuk mengelakkan Putrajaya mengambil kesempatan “memancing undi”, lapor portal The Malaysian Insider.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION