Tribunal Rakyat : Pengundi hantu satu bas -FOKUS | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang


Tribunal Rakyat : Pengundi hantu satu bas -FOKUS

Sinopsis

FOKUS Untuk 18092013


Saksikan secara langsung “FOKUS” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT. Pelbagai berita dan maklumat terkini negeri dan nasional yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk hari ini :

1. Disebalik peruntukan berbillion ringgit dengan pelbagai retorik memperkasa pembangunan Bumiputera, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak disaran memberi penjelasan yang tepat mengapa Dasar Ekonomi Baru (DEB) sebelum ini gagal menempatkan golongan majoriti itu di tempat yang membanggakan

2. Kajian Tahaluf Siyasi atau kerjasama politik harus tertumpu isu memperkukuh pentadbiran dan bukan semata-mata terhad kepada isu pilihan raya,kata Timbalan Pesuruhjaya PAS Selangor Khalid Samad.

3. Ahli Parlimen Klang, Charles Santiago menjadi saksi pertama prosiding Tribunal Rakyat, sebuah inisiatif Gabungan Pilihan Raya Bebas & Adil (Bersih 2.0) bermula 18 hingga 22 September.

4. Mahkamah Rayuan hari ini memutuskan Datuk Seri Shafee Abdullah kekal sebagai pendakwa utama kes liwat 2 walaupun turut sama dalam pertemuan antara Saiful Bukhari Azlan dengan Datuk Seri Najib Razak.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION