Selangorkini
SELANGOR

Sukan Boling erat hubungan Worldwide dan media

Oleh : Afeeqa Afeera

KLANG, 21 DIS : Pertandingan boling bagi meraikan kerjasama erat bersama pihak media dianjurkan Kumpulan Worldwide Holdings Berhad hari ini di Wangsa Bowl, Setia City Mall di Setia Alam sekaligus melengkapkan program penutup tirai tahun 2013.

DSC_0071aKetua Komunikasi Korporatnya, Ami Nardin Ishak, berkata pertandingan ini adalah salah satu acara untuk merakamkan ucapan penghargaan kepada pihak media yang banyak membuat liputan bagi penganjuran program Worldwide Holdings sepanjang tahun ini.

“Komunikasi melalui media banyak memainkan peranan penting bukan sahaja kepada pembangunan ekonomi dan kemajuan sesebuah organisasi, malah turut menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi serta kestabilan negara.

Sukan Bowling“Pertandingan ini adalah sebagai tanda penghargaan dan ucapan terima kasih kami kepada pihak media yang selama ini banyak membantu dan memberi sokongan kepada kami,” katanya.

Sebanyak 25 pasukan media menyertai kejohanan itu, antaranya Media Selangorku, Kumpulan Karangkraf, News Strait Times, Berita Harian, The Malay Mail dan sebagainya.

Juara pertandingan dimenangi Utusan Melayu yang membawa pulang trofi dan wang tunai sebanyak RM2,000.

EZY


Pengarang :