Selangorkini
SELANGOR

Aktiviti YB: ADUN Gombak Setia rai anggota Balai Polis Gombak

GOMBAK, 28 MAC: Pusat Khidmat Masyarakat (PKM) Dewan Undangan Negeri (DUN) Gombak Setia menganjurkan majlis keraian Hari Polis Ke-207 bagi menghargai jasa dan pengorbanan pihak polis yang diadakan di Balai Polis Gombak, baru- baru ini.

ADUN Gombak Setia, Hasbullah Ridzwan, berkata majlis makan malam itu dianjurkan sebagai sokongan kepada polis atas jasa dan pengorbanan mereka terutama daripada balai berkenaan yang banyak membantu penduduk Gombak Setia dalam menjaga keamanan serta keselamatan.

“Ia berkesesuaian dengan tema iaitu ‘Komuniti Sejahtera Komitmen Kami’,” katanya.

DSC_0034Pada majlis sama, Ketua Polis Daerah Gombak, Asisten Komisioner (ACP) Ali Ahmad, yang baru sahaja ditugaskan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Gombak turut berucap dan menyatakan ucapan penghargaan kepada Hasbullah atas majlis makan malam yang diadakan.

“Pihak polis berharap dengan sokongan ADUN dan Ketua Kampung dalam membanteras jenayah dapat mengurangkan kes berkenaan di DUN Gombak Setia,” katanya.

Hampir 200 orang hadir dalam majlis tersebut membabitkan uketua kampung, nazir masjid, penghulu, ahli majlis dan anggota polis, bahkan penyampaian cenderahati turut diadakan sebagai kenangan dua belah pihak.

-NFN-


Pengarang :