Selangorkini
SELANGOR

Shah Alam On Wheel ditangguhkan atas masalah teknikal

Oleh :LIZAWATI MADFA

SHAH ALAM, 19 JULAI: Pejabat Bergerak ‘Shah Alam On Wheel’ (SAOW) yang dijadualkan singgah di Plaza Shah Alam hari ini ditangguhkan atas masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan.

Timbalan Pengarah Korporat Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA), Shahrin Ahmad, berkata SAOW akan beroperasi seperti biasa pada masa lain yang akan ditentukan kemudian.

MBSAUntuk itu, pihaknya memohon maaf atas penangguhan operasi SAOW yang mungkin menimbulkan kesulitan kepada warga Shah Alam.

“MBSA memohon maaf di atas sebarang kesulitan yang berlaku. Pengoperasian perkhidmatan SAOW akan beroperasi seperti biasa pada tarikh dan masa yang akan dimaklumkan kelak,” katanya dalam satu kenyataan lewat petang, semalam.

Sebelum ini, MBSA mengumumkan SAOW akan beroperasi di Plaza Shah Alam pada hari ini bermula jam 10 pagi hingga 3 petang dengan menawarkan 18 jenis perkhidmatan.

MBSASejak awal bulan ini, SAOW singgah di beberapa lokasi bagi memudahkan urusan warga Shah Alam seperti di Giant Seksyen 13, Giant Seksyen 18 dan Seksyen 32, di sini.

Untuk sebarang pertanyaan, orang ramai boleh menghubungi Bahagian Perhubungan Awam, Jabatan Korporat & Pembangunan Komuniti di talian 03-5510 5133 samb. 1507 atau 1358 atau 1373 atau hubungi Shahrin sendiri di talian 013-3380551.

-NFN-


Pengarang :