FAS anjur Terawih di Stadium Shah Alam sepanjang perlawanan | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang


FAS anjur Terawih di Stadium Shah Alam sepanjang perlawanan

Oleh: NAEEM RAFFI

SHAH ALAM, 29 JUN: Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS) menganjurkan solat terawih di surau Stadium Shah Alam pada perlawanan yang berlangsung sepanjang Ramadan.

Pengurus Pasukan Selangor, Amirudin Shari, berkata ketetapan itu diambil atas keperihatinan pengurusan untuk penyokong yang hadir pada perlawanan.


“Kita laksanakan solat terawih di stadium sesuai dengan permintaan penyokong. Setakat ini, sudah dua kali ia berlangsung dan jumlah jemaah semakin bertambah.

mark short yb amir“Ia memberi ruang kepada semua menunaikan solat terawih bagi menyaksikan perlawanan yang dijadualkan berlangsung jam 10 malam,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada Selangor Kini pada Majlis Berbuka Puasa Pasukan Liga Super Selangor Bersama Penyokong di perkarangan SACC Mall, di sini, semalam.

Program berkenaan dianjur khusus meraikan peminat dan memberi kesempatan untuk mereka beramah mesra bersama pemain kesayanagan dengan lebih dekat.

Pada majlis sama, pasukan Selangor turut menyantuni 60 anak yatim dari Rumah Anak Yatim Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah dan Rumah Anak Yatim Al-Firdaus, Denai Alam selain memberikan sumbangan duit raya.

-NFN-

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION