SITEC raikan pemenang Anugerah E-Dagang | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang


SITEC raikan pemenang Anugerah E-Dagang

OLEH : NAZLI IBRAHIM

SUBANG, 10 APR: Bagi memastikan E-Dagang terus berkembang sihat, Majlis Teknologi Informasi dan E-dagang Selangor (SITEC) menjalankan pelbagai usaha bagi menggalakkan peniaga E-Dagang meningkatkan mutu perkhidmatan dan produk jualan.

Antara langkah diambil termasuk mengadakan Anugerah Peniaga E-Dagang untuk peniaga yang memiliki kualiti perkhidmatan, kreatif dan inovasi sebagai amalan perniagaan.


yb teng 2Dalam pertandingan itu, Sally Fashion memenangi tempat pertama dengan membawa pulang hadiah RM10,000, diikuti Gundam.my di tempat kedua yang menerima hadiah RM5,000 dan ketiga, DIYPrintingSupply.com yang turut membawa RM3,000.

Jurucakap Sally Fashion ketika menyampaikan ucapan kemenangannya berkata, kejayaan itu mencetus semangat untuk beliau meningkatkan kualiti produk dikeluarkan mereka.

“Ini adalah pengiktirafan kepada kami dan kami akan memastikan pelanggan kami berpuas hati membeli produk kami,” kata beliau.

Selain tiga pemenang utama, tujuh peserta yang layak ke peringkat akhir turut menerima hadiah saguhati dengan membawa pulang hadiah wang tunai bernilai RM1,000, piala dan sijil penyertaan.

Tujuh syarikat itu adalah ShaShinki, 123Cheese.my, Aone Plus, Satu Gadget Dot Com, i-Pmart, Printcious.com dan Game Hypermart.

Hadiah disampaikan oleh Exco Pelaburan, Perindustrian (IKS) & Perdagangan dan Penyelidikan, Datuk Teng Chang Khim.

EZY

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next

JOIN THE DISCUSSION