Koleksi raya JAKEL berkualiti dan mampu milik | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Nurul Farina Nazlan

Norway

Wartawan

Syazwani Sufian

Koleksi raya JAKEL berkualiti dan mampu milik

OLEH SYAZWANI SUFIAN

KUALA LUMPUR, 19 MEI: Sempena ulang tahun ke-10 JAKEL bertapak di Kuala Lumpur, syarikat itu mengeluarkan pelbagai pilihan fabrik dan menampilkan variasi koleksi pakaian raya tahun ini dengan harga berpatutan.

Pengarah Urusan Kumpulan Jakel, Datuk Mohamed Faroz Mohamed Jakel berkata, pihaknya sentiasa memainkan peranan dalam usaha memastikan kepuasan pelanggan terjaga.


“Semua koleksi yang dikeluarkan amat mementingkan elemen pemilihan fabrik berkualiti tinggi, permainan warna bersesuaian dan perincian rekaan secara kemas juga rapi.

JAKEL5“Selain itu, koleksi tahun ini lebih memfokuskan corak dan warna segar yang dicipta oleh pereka dalaman JAKEL sendiri,” katanya ketika majlis pelancaran Koleksi Raya Jakel di Kuala Lumpur, di sini, semalam.

Faroz berkata, ramai penggemar fesyen lebih selesa memilih koleksi pakaian mampu milik tetapi masih mengekalkan elemen eksklusif melihat kepada keadaan ekonomi yang mencabar.

“Menyedari hal ini, kita tampil dengan rekaan lebih elegan dan mampu dibeli semua golongan masyarakat.

“Harga baju kurung koleksi Ayda Jebat, Hanis Zalikha dan Scha Alyahya bermula serendah RM79. Manakala, harga baju melayu lengkap dengan sampin dan butang melayu percuma dapat dimiliki dengan harga tidak lebih dari RM150,” katanya.

Selain itu, JAKEL turut menghargai pelanggan dengan mengadakan promosi dengan harga runtuh ketika ‘Happy Hour’.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next