MDKS beri duit raya kepada anak yatim kakitangan | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Naeem Raffi

Norway

Wartawan

Lizawati Madfa

MDKS beri duit raya kepada anak yatim kakitangan

OLEH LIZAWATI MADFA

KUALA SELANGOR, 19 JUN: Majlis Daerah Kuala Selangor (MDKS) meneruskan tradisi menyampaikan sumbangan duit raya kepada 13 anak yatim dalam kalangan anak kakitangannya, baru-baru ini.

Yang DiPertua MDKS, Mohd Azhar Mohamed Ali berkata, sumbangan itu diharap dapat membantu mereka membuat persiapan menjelang Syawal pada hujung minggu ini.


“Majlis ini adalah landasan MDKS berkongsi sedikit sinar kepada anak yatim berkenaan dan memberi senyuman keceriaan buat mereka di Hari Raya Aidilfitri.

DSC_0609“Ia juga tanda keprihatinan MDKS terhadap anak kakitangan kurang bernasib baik serta mengeratkan hubungan antara majikan dan pekerja,” katanya pada Majlis Penyampaian Sumbangan di Kuarters MDKS, di sini, baru-baru ini.

Selain menyampaikan sumbangan, MDKS turut mengadakan Majlis Berbuka Puasa bersama kakitangan, Majlis Khatam al-quran serta ceramah agama.

Terdahulu, Mohd Azhar turut berkesempatan mengetuai Program Ziarah Ramadan bagi melawat kakitangan yang sedang menghadapi masalah kesihatan.DSC_0596 DSC_0546 DSC_0499

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next