KEADILAN ucap tahniah kepada DAP | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Mohd Ezli Mashut

Norway

Wartawan

Afix Redzuan

KEADILAN ucap tahniah kepada DAP

OLEH AFIX REDZUAN

SHAH ALAM, 14 NOV: KEADILAN mengucapkan tahniah kepada Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng dan seluruh saf kepimpinan partinyang telah berjaya menjalankan pemilihan Jawatankuasa Tertinggi Pusat (CEC DAP) Ahad lalu.

Presiden KEADILAN, Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail dalam kenyataannya berkata diharapkan pembentukan kepimpinan baru itu akan mengukuhkan persediaan mereka menghadapi Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU-14).


“Saya percaya dengan lengkapnya pemilihan CEC DAP ini, maka kesemua isu yang telah dibangkit ROS telah berjaya diselesaikan dengan baik.

“Semoga saf pimpinan DAP yang diiktiraf ini akan mengukuhkan persiapan DAP serta Pakatan Harapan untuk menghadapi PRU-14 nanti,” katanya.

Sebelum ini, Jabatan Pendaftaran Pertubuhan (ROS) meminta DAP membuat pemilihan semuala CEC kerana mendapati pelantikan 20 anggota CEC dan pemegang jawatan utama parti itu hasil pemilihan semula pada 29 Sept 2013, adalah tidak sah dari segi undang-undang.

=EZY=

 

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next