Selangorkini
SELANGOR

Kontrak CEO dan COO MBI disambung dua tahun lagi

OLEH SHEEDA FATHIL

PUTRAJAYA, 6 DIS : Kontrak Ketua Pegawai Eksekutif Pemerbadanan Menteri Besar (MBI), Raja Shahreen YM Raja Othman dan Ketua Pegawai Operasi MBI, Soffan Affendi Aminudin disambung dua tahun lagi.

Raja Shahreen berkata, penyambungan kontrak itu adalah satu perkara yang mencabar dan berazam memikul amanah besar itu sebaiknya.

“Terima kasih kepada Dato’ Menteri Besar, Dato’ Seri Mohamed Azmin Ali dan Kerajaan Negeri kerana memberi kepercayaan untuk saya meneruskan perjuangan dalam MBI.

“Sempena MBI Group Business Retreat selama tiga hari ini, pelbagai rancangan dan strategi dibincangkan berkenaan Smart Selangor selain meningkatkan lagi infrastruktur seperti wifi Smart Selangor di beberapa kawasan sekitar negeri ini.

“Kita akan berusaha untuk jadikan visi Dato’ Menteri Besar dan Kerajaan Negeri dalam usaha menjadikan Selangor sebagai Smart State, menjelang 2025,” katanya kepada SelangorKini pada Majlis Makan Malam MBI Group Business Retreat di Restoran Tuscany, Hotel Marriot, Putrajaya, di sini.

Majlis makan malam itu turut dihadiri Dato’ Menteri Besar, Dato’ Seri Mohamed Azmin Ali; Ketua Pegawai Eksekutif Central Sepctrum, Mahmud Abbas dan pegawai serta kakitangan MBI.

 


Pengarang :