FMLLP: Pasukan Liga M wajib daftar pemain sebelum 14 Januari | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Naeem Raffi

Norway

Wartawan

Hafizan Taib

FMLLP: Pasukan Liga M wajib daftar pemain sebelum 14 Januari

OLEH HAFIZAN TAIB

SHAH ALAM, 9 JAN: Perkongsian Liabiliti Terhad Bolasepak Malaysia (FMLLP) menetapkan semua pasukan wajib mendaftar sekurang-kurangnya 20 pemain bagi menghadapi Liga Malaysia 2018 sebelum 14 Januari ini.

Dalam kenyataannya, FMLLP menyatakan ia adalah bagi fasa pertama untuk semua pasukan berbuat demikian sebagai persediaan memulakan cabaran liga musim ini.


“Bagaimanapun pasukan masih diberikan masa sehingga 11 Februari untuk melengkapkan pendaftaran pemain sebelum ia ditutup secara rasmi sepenuhnya.

“Jumlah maksimum hanya 30 pemain sahaja boleh didaftarkan dan tarikh pendaftaran pemain buat kali kedua akan dibuka semula pada 14 Mei hingga 10 Jun nanti,” katanya.

Liga Malaysia musim ini akan membuka tirainya dengan menemukan juara Liga Super 2017, JDT dan juara Piala FA 2017, Kedah bagi merebut Piala Sumbangsih di Stadium Tan Sri Hassan Yunos, Larkin, Johor Bahru, 3 Februari ini.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next