Selangorkini
SELANGOR

80 warga MPKj terima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang

HAZIQ ISMAIL

KAJANG, 13 APR: Seramai 80 kakitangan Majlis Perbandaran Kajang (MPKj) dari pelbagai jabatan menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2017 yang diraikan dalam satu majlis, semalam.

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang MPKj 2017 yang disempurnakan oleh Dato’ Menteri Besar, Dato’ Seri Mohamed Azmin Ali itu turut meraikan jasa 14 pesara.

Yang Dipertuanya, Mohd Sayuthi Bakar merakamkan setinggi penghargaan kepada semua penerima anugerah dan berharap komitmen lebih tinggi dapat diberikan sepanjang perkhidmatan mereka.

Katanya, ini kerana kecemerlangan sesebuah organisasi tidak hanya bergantung pada satu pihak sebaliknya ia melibatkan semua peringkat yang bekerja dalam satu pasukan.

“Tanpa mengambil kira peringkat dan latar belakang jawatan, semua peringkat jawatan layak dinobatkan sebagai agen tranformasi perkhidmatan awam di MPKj.

“Saya berharap kecemerlangan yang dizahirkan terus berkekalan,” katanya ketika berucap di pada Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang MPKj 2017, di Dewan Sri Cempaka Taman Saujana Impian.

Mohd Sayuthi berkata, Setiap jabatan dan jawatan memainkan peranan penting melaksanakan amanah diberikan sekali gus memastikan hala tuju dan kecemerlangan MPKj tercapai.

“Anugerah ini adalah pengiktirafan khusus buat warga MPKj yang menghasilkan kualiti perkhidmatan bermutu dan cemerlang serta sentiasa memenuhi kehendak stakeholders dari kumpulan sasar,” katanya.

 


Pengarang :