Selangorkini
SELANGOR

Bantu PEMADAM Hulu Selangor laksana program cegah dadah

OLEH HAFIZAN TAIB

RAWANG, 8 OKT: Sokongan Kerajaan Negeri serta semua pihak di Selangor, bakal memudahkan gerakan pencegahan penyalahgunaan dadah di daerah Hulu Selangor, kata Pengerusi Persatuan Mencegah Dadah Malaysia (PEMADAM) Hulu Selangor, Mohd Fauzi Mohd Yatim.

Beliau yang juga Pegawai Daerah Hulu Selangor berkata, sokongan dan kerjasama berterusan amat penting kepada pihaknya bagi menjayakan setiap program dirancang dalam menangani masalah berkenaan.

“Dengan sokongan Kerajaan Negeri kepada PEMADAM khususnya PEMADAM Hulu Selangor akan dapat mengekalkan momentum selaras dengan hasrat mencegah penyalahgunaan dadah di daerah ini,” katanya dalam majlis Kejohanan Golf Amal anjuran PEMADAM Hulu Selangor di Tasik Puteri Golf & Country Resort, di sini, semalam.

Beliau berkata, kejohanan golf diadakan itu adalah salah satu program diadakan bagi tujuan berkaitan dan kali pertama dijayakan PEMADAM Hulu Selangor.

“Terima kasih kepada semua atas kerjasama diberikan bagi menjayakan kejohanan yang julung kali diadakan ini.

“Kehadiran Dato’ Menteri Besar untuk bersama menyertainya amat dihargai dan satu pengiktirafan kepada PEMADAM Hulu Selangor,” katanya.

Turut hadir, Dato’ Menteri Besar, Amirudin Shari; Exco Kebudayaan dan Pelancongan, Peradaban Melayu dan Warisan, Datuk Abdul Rashid Asari; Ahli Dewan Negeri (ADN) Batang Kali, Harumaini Omar dan ADN Kuala Kubu Bharu, Lee Kee Hiong.


Pengarang :