Jelajah Maju Bersama diteruskan ke Gombak, Sabak Bernam | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Mohd Ezli Mashut

Norway

Wartawan

Nadiah Zamlus

Jelajah Maju Bersama diteruskan ke Gombak, Sabak Bernam

OLEH NADIAH ZAMLUS

SHAH ALAM, 6 OKT : Program Jelajah Maju Bersama yang dilancarkan Dato’ Menteri Besar, Amirudin Shari akan diteruskan ke Gombak dan Sabak Bernam tidak lama lagi.

Amirudin berkata, namun ia akan ditangguhkan sementara waktu selepas tamat Pilihan Raya Kecil (PRK) Port Dickson dan sekembalinya beliau dari Timur Tengah.


“Saya akan meneruskan jelajah ini selepas selesai lawatan di Timur Tengah yang akan bermula Isnin hadapan,” katanya kepada media selepas Majlis Hi-Tea di Hotel Concorde, semalam.

Jelajah Maju Bersama merupakan pendekatan Amirudin yang menjadi mata dan telinga, sekali gus mencari penyelesaian tuntas terhadap permasalahan rakyat di Selangor.

Katanya, Kerajaan Negeri akan memastikan setiap daerah tidak tercicir dalam enam kluster pintar sedia ada yang membabitkan pendidikan, pekerjaan, perumahan, kekeluargaan, kesihatan dan kebajikan.

Sebelum ini Amirudin sudahpun menggerakkan siri jelajahnya ke dua daerah iaitu Hulu Selangor dan Sepang.

=EZY=

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next