Tengku Permaisuri Selangor rasmi ekspo barang kemas eksklusif | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Hafizan Taib

Norway

Wartawan

Nadiah Zamlus

Tengku Permaisuri Selangor rasmi ekspo barang kemas eksklusif

OLEH NADIAH ZAMLUS

KUALA LUMPUR, 11 JAN: Duli Yang Maha Mulia (DYMM) Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin berkenan merasmikan Pameran Barang Kemas Eksklusif Malaysia (MIJF) di Kuala Lumpur Convention Centre, hari ini.

Turut hadir, Ketua Pegawai Eksekutif Elite Expo Sdn Bhd, Johnson Lim dan Pengarah Bahagian Gaya Hidup Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE), Abu Bakar Yusof.


Acara yang dianjurkan Elite Expo Sdn Bhd bermula hari ini hingga Ahad depan dengan membawa 100 jenama barangan kemas dari Malaysia, Kemboja, Dubai, Hong Kong, India, Jepun, Belgium dan Itali.

Tengku Permaisuri turut berkenan melawat tapak pameran yang menempatkan 100,000 koleksi barangan kemas eksklusif.

Sementara itu, Johnson berkata, MIJF adalah syurga barangan kemas bertaraf dunia yang tidak patut dilepaskan peminatnya.

“Terdapat banyak aktiviti menarik sepanjang acara berlangsung termasuk cabutan bertuah ‘spend and win’ yang mana pengunjung berpeluang memenangi subang bernilai RM10,000,” katanya.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next