242 Pengerusi PeBT terima watikah | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Naeem Raffi

Norway

Wartawan

Nazli Ibrahim

242 Pengerusi PeBT terima watikah

OLEH NAZLI IBRAHIM

SHAH ALAM, 17 FEB: Seramai 242 Pengerusi Penggerak Belia Tempatan (PeBT) menerima watikah perlantikan masing-masing dalam Majlis Apresiasi dan Penyerahan Watikah PeBT Negeri Selangor 2019.

Penyerahan watikah itu disempurnakan EXCO Pembangunan Generasi Muda & Sukan dan Pembangunan Modal Insan, Mohd Khairuddin Othman di Dewan Jubli Perak di sini, petang tadi.


Turut hadir pada majlis itu, Ahli Dewan Negeri (ADN) Gombak Setia, Muhammad Hilman Idham; ADN Pelabuhan Klang, Azmizam Zaman Huri; ADN Rawang, Chua Wei Kiat dan ADN Seri Setia, Halimey Abu Bakar.

Sementara itu pada majlis sama, Majlis Perbandaran Selayang (MPS) membawa pulang hadiah wang tunai RM5,000 dan trofi selepas diumumkan sebagai pemenang Anugerah PeBT Negeri Selangor Terbaik.

Anugerah itu disampaikan Mohd Khairuddin kepada Yang Dipertua MPS, Suliman Abd Rahman.

Seramai 12 Pengerusi PeBT pula dianugerahkan PeBT terbaik Peringkat Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) dengan membawa pulang hadiah wang tunai RM1,000 dan trofi.

Manakala 24 yang lain pula memenangi Anugerah Kepimpinan PeBT dan Anugerah Penghargaan PBT dengan masing-masing membawa pulang hadiah trofi.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next