Dengar maklum balas ketika rai Tahun Baharu Cina | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Afeeqa Afeera

Norway

Wartawan

Nazli Ibrahim

Dengar maklum balas ketika rai Tahun Baharu Cina

OLEH NAZLI IBRAHIM

SHAH ALAM, 7 FEB: Bertemu saudara mara dan sahabat handai ketika perayaan Tahun Baharu Cina memang sesuatu yang menyeronokkan.

Namun, bagi Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Hannah Yeoh, sambutan kali ini turut memberi peluang kepada beliau mendengar sendiri maklum balas rakyat terhadap program dan dasar Kerajaan Pakatan Harapan.


“Ini kali pertama saya menyambutnya sebagai Timbalan Menteri dalam kerajaan baru yang ada sekarang.

“Saya dapat dengar banyak maklum balas daripada saudara mara berkenaan isu membabitkan Kerajaan Persekutuan,” katanya kepada SelangorKini.

Beliau yang juga mantan Speaker Dewan Negeri Selangor dan Ahli Dewan Negeri Subang Jaya berkata, selain saudara mara, pendapat rakan berbangsa Melayu dan India, turut didengari.

Katanya, setiap maklum balas yang diterima adalah sangat penting bagi memastikan dasar dan program kerajaan memberi impak positif kepada rakyat.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next