FAS hargai kehadiran 13,000 penyokong | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Naeem Raffi

FAS hargai kehadiran 13,000 penyokong

SHAH ALAM, 5 FEB: Persatuan Bola Sepak Selangor (FAS) menzahirkan ucapan tahniah kepada semua penyokong yang sentiasa menjadi tunjang kepada pasukan The Red Giants.

Katanya, ucapan tahniah juga diberikan di atas kehadiran 13,000 penyokong yang membanjiri Stadium Shah alam pada perlawanan Home pertama Selangor menentang Felda United dalam kempen Liga Super musim ini.

“Terima kasih dan tahniah diucapkan kepada semua penyokong yang sentiasa menjadi tunjang kepada pasukan Selangor.


“Jumpa lagi dalam perlawanan Liga Super seterusnya,” tulisnya dalam di laman facebook rasminya.

Pada 3 Februari lalu, Selangor berjaya mencatat keputusan seri 1-1 menentang Felda United dalam aksi pertama kempen Liga Super musim ini di Stadium Shah Alam.

Terdahulu, Darul Ehsan Facilities Management (DEFM) komited menyelesaikan proses balik pulih dan status semasa kerja baik pulih Stadium Shah Alam selesai sepenuhnya malahan padang sedia digunakan sebelum perlawanan pertama menetang Felda United.

Pengurus Besarnya, Rohaidi Tugiro berkata, bagi tahun lalu pihaknya membuat perancangan membaik pulih sebahagian kawasan padang stadium yang mengalami keporosan tanah.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next