Malaysia Airlines tawar diskaun melalui Travelganza | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Afeeqa Afeera

Malaysia Airlines tawar diskaun melalui Travelganza

KUALA LUMPUR, 18 FEB: Malaysia Airlines menawarkan diskaun hebat sehingga 25 peratus tambang ke semua destinasi dalam rangkaiannya melalui Travelganza Deals, mulai hari ini sehingga 24 Februari ini.

Tawaran itu boleh didapati melalui laman sesawang www.malaysiaairlines.com, Malaysia Airlines App dan ejen pelancongan yang mengambil bahagian untuk perjalanan serta-merta hingga 31 Julai 2019.

“Tambang dua hala termasuk semua dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur bermula serendah RM129 bagi kelas ekonomi dan dari RM519 (kelas perniagaan).


“Destinasi yang ditawarkan termasuk Pulau Pinang, Kota Kinabalu, Kuching, Jakarta, Phuket, Manila, Guangzhou, Chongqing, Fuzhou, Hong Kong, Tokyo, New Delhi, Bengaluru, Brisbane dan Adelaide serta destinasi terbaharu, Kochi,” katanya dalam kenyataan.

Sebagai sebahagian daripada promosi itu, Malaysia Airlines juga menawarkan pelbagai tawaran menarik lain termasuk potongan 15 peratus ke atas perkhidmatan tambahan premium.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next