Selangorkini
BERITA UTAMA SELANGOR

MB ucap syabas Air Selangor terima anugerah

OLEH ZAIM BADRUL HISHAM

SHAH ALAM, 12 MAC: Dato’ Menteri Besar, Amirudin Shari, mengucapkan syabas kepada Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) kerana dinobatkan sebagai pemenang Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan 2018 (kategori kemudahan air).

Katanya, dengan anugerah itu, ia akan menjadi pemangkin kepada Air Selangor dalam memberi perkhidmatan cemerlang kepada pengguna.

“Syabas kepada Air Selangor, dinobatkan sebagai pemenang Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan 2018 (kategori kemudahan air).

“Saya berharap ini akan menjadi pemangkin buat Air Selangor dalam memberi perkhidmatan cemerlang kepada pengguna,” tulisnya dalam Twitter, pagi tadi.

Air Selangor melalui pejabat Wilayah Gombak dipilih sebagai pemenang dalam anugerah anjuran Majlis Negara bagi Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (NCOSH) itu.

Anugerah terbabit bertujuan mengiktiraf organisasi yang mempamerkan rekod pencapaian cemerlang dalam melaksanakan sistem pengurusan keselamatan dan kesihatan pekerjaan, di tempat kerja.

 

 


Pengarang :