‘Meet and Greet’ bersama pemain Red Giants meriah | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Afeeqa Afeera

Norway

Wartawan

Zaim Badrul Hisham

‘Meet and Greet’ bersama pemain Red Giants meriah

OLEH ZAIM BADRUL HISHAM

SABAK BERNAM, 16 MAC: Program ‘Meet and Greet’ bersama pemain bola sepak Selangor, di perkarangan Stadium Sungai Besar, di sini, mendapat sambutan baik warga Sabak Bernam.

Program di bawah Jelajah 360° Smart Selangor itu membawakan dua pemain Red Giants, iaitu Amri Yahya dan Taylor Regan.


Selain beramah mesra, pengunjung juga berpeluang menimbang bola di hadapan kedua-dua pemain itu dan bergambar serta mendapatkan tandatangan mereka.

Sementara itu, Amri berkata, program terbabit perlu dianjurkan lagi pada masa akan datang kerana dapat mengeratkan silaturahim antara pemain dan peminat.

“Alhamdulillah, ramai yang datang program hari ini. Saya harap ia akan diteruskan pada masa akan datang, kerana dapat mengeratkan silaturahim bersama penduduk,” katanya.

Jelajah 360° Smart Selangor adalah inisiatif Pemerbadanan Menteri Besar Selangor bertujuan mendokong aspirasi Kerajaan Negeri menjadi negeri pintar (Smart State).

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next