SAOW di Giant Seksyen 18 Sabtu ini | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Hafizan Taib

SAOW di Giant Seksyen 18 Sabtu ini

OLEH UMIRAH IZRIN MOHAMAD SAID

SHAH ALAM, 9 APR: Pejabat Bergerak Shah Alam On Wheels (SAOW) kembali beroperasi kepada umum di tempat letak kereta Pasaraya Giant, Seksyen 18, pada Sabtu ini.

Ketua Bahagian Korporat dan Perhubungan Awam Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA), Shahrin Ahmad berkata, waktu pengoperasian SAOW itu bermula dari jam 11 pagi hingga 5 petang.


Perkhidmatan SAOW adalah platform disediakan MBSA untuk memudahkan orang ramai berurusan pada hari cuti hujung minggu tanpa perlu hadir ke kaunter.

“Pejabat Bergerak ini akan menyediakan kemudahan perkhidmatan seperti semakan dan pembayaran cukai taksiran, semakan dan pembayaran kompaun tempat letak kereta, kaunter aduan dan jualan kupon parkir,” katanya dalam kenyataan.

Justeru, katanya, menerusi inisiatif itu, MBSA optimis dapat memantapkan lagi sistem perkhidmatan Majlis untuk manfaat masyarakat.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next