NASIONAL

Seremban arah utara dinobat R&R terbaik 2019

OLEH AFIX REDZUAN

SETIA ALAM, 18 APRIL: PLUS Malaysia Berhad (PLUS) menobatkan kawasan rehat dan rawat (R&R) Seremban arah utara sebagai R&R terbaik tahun ini.

Perkara itu diumumkan pada Persidangan Rakan Niaga PLUS 2019 dan pelancaran Program Insentif Rakan Niaga (BPIP), di Pusat Konvensyen Setia Alam, hari ini.

Anugerah berkenaan disampaikan Pengarah Urusannya, Datuk Azman Ismail, kepada Penghulu R&R Seremban arah utara, Mohd Nazim Mail yang membawa pulang wang tunai RM10,000 dan sijil penghargaan.

Azman dalam ucapannya bekata, PLUS akan terus komited memberikan perhatian kepada rakan niaga dalam merealisasikan matlamat syarikat untuk menjaga pelanggan lebuh raya di setiap langkah sepanjang perjalanan mereka.

Kedudukan ini juga termasuk dengan pengenalan lima rakan niaga baharu daripada jenama produk makanan terkenal iaitu Sushi King, My Laksa, Bon 900 Cafe, Daily Fresh dan Family Mart.

Secara keseluruhan, PLUS mempunyai lebih 450 rakan niaga dengan 20 jenama produk makanan terkenal yang mula beroperasi di R&R dan hentian.


Pengarang :