MPS edar 4,000 bubur lambuk | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Naeem Raffi

Norway

Wartawan

Norhayati Umor

MPS edar 4,000 bubur lambuk

OLEH NORHAYATI UMOR

SHAH ALAM, 16 MEI: Majlis Perbandaran Selayang (MPS) berjaya menghasilkan 4,000 bungkus bubur lambuk secara gotong royong, semalam.

Pengarah Jabatan Korporatnya, Mohamad Zin Masoad berkata, bubur lambuk yang disediakan oleh 210 warga MPS itu diedarkan kepada kakitangan MPS, agensi kerajaan dan pengunjung Bazar Ramadan.


“Program yang menjadi acara tahunan ini adalah sebahagian daripada tanggungjawab sosial warga MPS kepada masyarakat setempat sempena bulan yang mulia ini di samping dapat mengeratkan lagi hubungan silaturahim.

“Program yang bermula pada jam 9 pagi itu selesai pada jam 12.30 tengah hari dengan aktiviti pembungkusan secara gotong royong,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Terdahulu, Program Memasak Bubur Lambuk anjuran kerjasama Kelab Sukan dan Rekreasi MPS yang berlangsung di Perkarangan Menara MPS itu dirasmikan oleh Pemangku Yang Dipertua MPS, Dato’ Dr Juhari Ahmad.

 

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next