Tengku Permaisuri Selangor singgah bazar Ramadan Stadium Shah Alam | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Naeem Raffi

Norway

Wartawan

Nadiah Zamlus

Tengku Permaisuri Selangor singgah bazar Ramadan Stadium Shah Alam

OLEH NADIAH ZAMLUS

SHAH ALAM, 19 MEI: Duli Yang Maha Mulia (DYMM) Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin mencemar duli dengan singgah di Bazar Ramadan Stadium Shah Alam, petang semalam.

Melalui akaun instagram Selangor Royal Official itu, baginda diiringi pegawai istana ke bazar yang cukup terkenal di sini sekitar jam 6 petang.


Tambah menarik apabila baginda turut membawa mangkuk tingkat untuk mengisi juadah yang dibeli tanpa menggunakan beg plastik.

Tindakan permaisuri itu diantara contoh yang patut diikuti rakyat Selangor.

Terletak di Seksyen 13, Bazar Ramadan Stadium Shah Alam diantara lokasi yang menjual juadah berbuka puasa paling popular, sepanjang Ramadan.

Menyediakan lebih 200 gerai, lokasinya yang cukup strategik serta mempunyai tempat letak kereta yang banyak membuatkan orang ramai lebih berminat untuk mengunjunginya.

Antara menu popular ialah ayam golek, nasi ambeng, popia penang, roti john, teh ais kaw, kek dan pelbagai kuih muih yang sedap.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next