Aliran trafik lancar di beberapa lebuh raya utama malam ini | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Naeem Raffi

Aliran trafik lancar di beberapa lebuh raya utama malam ini

KUALA LUMPUR, 1 JUN: Aliran trafik di beberapa lebuh raya utama dilaporkan lancar dan terkawal setakat pukul 8.30 malam ini.

Jurucakap PLUS Malaysia Berhad ketika dihubungi berkata, meskipun terdapat peningkatan jumlah kenderaan di jalan raya, namun aliran trafik menuju ke utara dan selatan masih lancar.

Sementara itu, jurucakap Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) (he) berkata aliran trafik di Lebuhraya Pantai Timur (LPT) 1 dan LPT 2 di kedua-dua arah juga dilapor lancar setakat ini.


“Trafik hanya perlahan sebelum masuk Plaza Tol Gombak dari Jalan Lingkaran Tengah 2 (MRR2) dan sibuk sebelum keluar Plaza Tol Bentong arah timur,” katanya.

Orang ramai boleh mendapatkan maklumat trafik terkini menerusi talian bebas tol Plusline di 1-800-88-0000 dan laman Twitter di www.twitter.com/plustrafik atau talian LLM di 1-800-88-7752 serta laman Twitter di www.twitter.com/llminfotrafik.

– BERNAMA

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next