Hati-hati di jalan raya semasa pulang dari kampung – MB | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Aishah Amin

Norway

Wartawan

Norhayati Umor

Hati-hati di jalan raya semasa pulang dari kampung – MB

OLEH NORHAYATI UMOR

BATU CAVES, 9 JUN: Dato’ Menteri Besar, Amirudin Shari menasihatkan orang ramai khususnya warga Selangor yang akan pulang dari kampung halaman selepas menyambut hari raya supaya berhati-hati dan mematuhi undang-undang ketika memandu.

“Cuti sempena hari raya ini saya percaya ramai sudah mulakan perjalanan untuk pulang ke kota, selepas menyambut perayaan.


“Saya harap pandulah dengan selamat dan patuhlah undang-undang jalan raya terutamanya pada musim hujan ini,” katanya kepada SelangorKini.

Beliau berkata demikian ketika ditemui ketika program kunjungan hari raya Ketua-Ketua Kampung Dewan Undangan Negeri Sungai Tua, di sini.

Amirudin berharap semua pihak dapat bersabar kerana lalu lintas pastinya padat dan sesak.

Beliau turut mendoakan pengguna jalan raya selamat tiba ke destinasi mereka dengan selamat bersama keluarga tersayang.

Terdahulu, Amirudin yang juga Ahli Dewan Negeri Sungai Tua bersama isteri, Masdina Muhamad dan keluarganya membuat kunjungan hari raya ke 10 buah rumah penggerak utama kawasan sekitar.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next