Setiausaha Akhbar Zuraida letak jawatan | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Aishah Amin

Setiausaha Akhbar Zuraida letak jawatan

OLEH SHAFIQQUL ALIFF

SHAH ALAM, 10 JUN: Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Zuraida Kamaruddin mengesahkan telah menerima notis peletakan jawatan Setiausaha Akhbarnya, Ahmad Soffian Mohd Shariff melalui aplikasi WhatsApp hari ini.

Zuraida berkata, beliau menghormati keputusan yang diambil Ahmad Soffian bagaimanapun akan memperhalusi perkara berkenaan selepas pulang ke tanah air.


“Pada dasarnya, saya menghormati keputusan yang diambil beliau. Encik Ahmad Soffian adalah seorang kakitangan berdedikasi dan sering memberi komitmen tinggi terhadap tugasan beliau.

“Namun memandangkan pada waktu ini saya masih berada di luar negara atas beberapa urusan, perkara ini akan diperhalusi sekembalinya saya ke tanah air”, katanya dalam satu kenyataan.

Ahmad Soffian pada pagi ini menghantar mesej melalui aplikasi WhatsApp kepada pihak media memaklumkan bahawa beliau sudah menghantar surat peletakan jawatan hari ini dan akan bercuti selama sebulan.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next