Poster kempen Something for Everyone yang dianjurkan Glomac Berhad. Foto Facebook Glomac Berhad
AGENDA NASIONAL

Beli rumah dapat Proton X50, iPhone 12

SHAH ALAM, 6 SEPT: Glomac Berhad (Glomac) menawarkan Proton X50 sebagai salah satu hadiah utama cabutan bertuah kepada pembeli rumah sempena ulang tahun ke-30 syarikat hartanah itu.

Ketua Pegawai Operasinya Zulkifly Garib berkata kempen “Something for Everyone” mulai 30 Ogos sehingga 30 November terbuka untuk pembeli kediaman berharga RM300,000 ke atas.

“Kempen ini juga menampilkan peraduan maya yang membolehkan peserta memenangi hadiah bulanan seperti baucar membeli-belah, iPhone 12, tablet Samsung dan banyak lagi.

“Peraduan telah bermula pada pertengahan September 2021 dan akan berlangsung sehingga akhir kempen,” katanya dalam kenyataan.

Beliau berkata Glomac turut mewujudkan unit pameran rumah dan proses tempahan secara maya bagi memudahkan pelanggan melakukan urusan jual beli kediaman ketika norma baharu.

Zulfikry menambah syarikat itu kini sedang membina pembangunan bertingkat iaitu 121 Residences dan Plaza @ Kelana Jaya serta pembangunan atas tanah iaitu Primrose (Saujana KLIA, Sepang), Dahlia Sari (Saujana Perdana, Sungai Buloh) di Selangor dan Freesia (Saujana Jaya, Kulai) di Johor.

Untuk maklumat lanjut layari www.glomac.com.my/somethingforeveryone.


Pengarang :