Beberapa individu menunggu giliran untuk divaksin dalam program Vaksin Selangor (Selvax) bergerak DUN Hulu Bernam di Dewan Orang Ramai Hulu Bernam pada 14 September 2021. Foto AHMAD ZAKKI JILAN/SELANGORKINI
AGENSI SELANGOR

Selvax bergerak diterus ke DUN Bukit Antarabangsa, Batang Kali esok

SHAH ALAM, 15 SEPT: Program Vaksin Selangor (Selvax) bergerak akan diteruskan ke Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Antarabangsa dan Batang Kali, esok.

Program bagi memastikan tiada penduduk negeri ini tercicir daripada menerima pelalian seterusnya akan berada di Dataran Santai, Ampang Point dan Pusat Khidmat Rakyat Penyelaras Batang Kali.

Berdasarkan infografik yang dikongsi EXCO Kesihatan Dr Siti Mariah Mahmud di Facebook, program bermula jam 9 pagi hingga 5 petang. Suntikan diberi secara percuma penduduk termasuk warga asing.

Program anjuran Kerajaan Negeri itu bermula di DUN Bandar Baru Klang pada 12 September diikuti Batu Tiga, Tanjung Sepat (13 September), Hulu Bernam (14 September), Gombak Setia (hari ini) Bukit Antarabangsa dan Batang Kali esok, Banting, Teratai (17 September), Dengkil serta Kampung Tunku (18 September).


Pengarang :