Anwar Saman Papagomo RM100 Juta – INFO 12


Sinopsis

Info 12 Untuk 200322013

Saksikan secara langsung “INFO 12” yang bersiaran pada hari ISNIN hingga JUMAAT setiap jam 12.00 tengahari. Pelbagai info dan maklumat yang kami sediakan untuk anda.

Paparan menarik untuk 20 MAC 2013 :

1. Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim tidak menuntut sebarang ganti rugi daripada Datuk Seri Ahmad Said Hamdan setelah beliau memohon maaf atas kenyataannya berhubung kes pembelian lembu korban pada tahun 2009.

2. Datuk Seri Anwar Ibrahim menfailkan saman fitnah terhadap blogger pro-Umno, Papagomo kerana menyebar gambar menyerupai Ketua Umum PKR itu di laman sosial pada 16 Mac lalu.

3. Kerajaan Persekutuan perlu memberi penjelasan segera mengenai siasatan agensi antarabangsa terhadap Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud yang didakwa mengumpul dana berbilion ringgit di luar negara.

4. Kerajaan Negeri akan mengarahkan Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) untuk menyegerakan pembinaan jalan raya alternatif di Parit Besar, Padang Jawa berikutan kematian seorang remaja kerana menggunakan jalan pintas di situ.

Layari http://www.selangorkini.net


Pengarang :