Sokongan padu peminat bantu Selangor baiki kedudukan | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Afeeqa Afeera

Norway

Wartawan

Nazli Ibrahim

Sokongan padu peminat bantu Selangor baiki kedudukan

OLEH NAZLI IBRAHIM

SUNGAI BESAR, 16 MAC: Sokongan padu penyokong terhadap pasukan Selangor diperlukan bagi membantu Red Giants memperbaiki kedudukan dalam Liga Super 2019, pada April nanti.

Pemain Selangor, Amri Yahyah berkata, beliau dan rakan sepasukan lebih bersedia mengharungi perlawanan selepas tamat tempoh liga berehat selama dua minggu.


“Saya juga berharap pemain akan lebih bersedia selepas mendapat masa rehat selama dua minggu ini dan meningkatkan kerjasama lebih tinggi.

“Saya dan pasukan akan sedaya upaya memperbaiki kedudukan dengan kerjasama pihak pengurusan dan harap akan dapat memberikan tentangan sengit dalam perlawanan akan datang,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada media selepas menghadiri segmen ‘Meet and Greet’ Persatuan Bola Sepak Selangor Bersama Taylor Regan & Amri Yahyah, di program Jelajah 360 Smart Selangor “Alami Smart Selangor”, di Stadium Sungai Besar di sini, hari ini.

Amri berkata, sokongan padu penyokong mampu menjadi tonik terbaik untuk pemain memberi aksi terbaik masing-masing.

“Kepada penyokong, teruslah menyokong pasukan Selangor walaupun apa terjadi kami akan berusaha bersungguh-sungguh meletakkan pasukan ini di kedudukan terbaik,” katanya.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next