Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA)
PBT SELANGOR

MBSA tawar diskaun kompaun sehingga 50 peratus

SHAH ALAM, 17 OKT: Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) menawarkan diskaun sehingga 50 peratus untuk kompaun terpilih melalui Kempen Pengurangan Kompaun sempena Sambutan Ulang Tahun Bandar Raya Shah Alam Ke-19 pada 30 Oktober ini, bermula 10 pagi hingga 7 malam di SACC Mall.

Ketua Bahagian Korporat dan Perhubungan Awamnya, Shahrin Ahmad berkata, MBSA juga menawarkan diskaun kompaun Tempat Letak Kereta kepada RM30.

“Kami juga mengalu-alukan warga Shah Alam bertemu dengan pihak pengurusan MBSA bagi menyalurkan aduan dan permasalahan yang dialami di kawasan masing-masing dalam usaha untuk mendekati warga kota Shah Alam secara terus.

“Selain itu, program ini juga merupakan komitmen berterusan pihak Majlis untuk mempertingkatkan serta memperbaiki sistem penyampaian demi kemudahan komuniti setempat,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Pada masa sama, Shahrin berkata, program ini juga merupakan usaha MBSA untuk memberi ruang hebahan dan mempromosikan perkhidmatan kepada pengunjung.

“Antara perkhidmatan yang disediakan semasa program ini adalah seperti penyemakan dan pembayaran cukai taksiran, penyemakan dan pembayaran kompaun khususnya kompaun trafik, semakan aduan, permohonan ubahsuai premis dan sebagainya,” katanya dalam kenyataan.


Pengarang :