Perubahan logo, evolusi berterusan jenama PREC | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Naeem Raffi

Norway

Wartawan

Hafizan Taib

Perubahan logo, evolusi berterusan jenama PREC

OLEH HAFIZAN TAIB

SHAH ALAM, 7 NOV: Peluncuran logo rasmi baharu PKNS Real Estate Sdn Bhd (PREC) berkuatkuasa 1 November lalu, adalah sebahagian daripada evolusi berterusan jenama anak syarikat Kerajaan Negeri itu.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Fakru Radzi Ab Ghani berkata, perkembangan itu adalah persediaan PREC bagi menempuh perubahan dan cabaran pada masa depan.


“Ia usaha berterusan kami bagi memudahkan komunikasi dan mengukuhkan pencapaian syarikat dan mengadaptasi versi baharu nama kami yang lebih ringkas.

“Kami merubah segar logo bagi mengambarkan kedudukan PREC dan melambangkan masa depan dinamiknya,” katanya dalan kenyataan.

Beliau berkata, selaras dengan perubahan itu, ia turut membabitkan perubahan dengan alamat emel rasmi terbaharu : info@prec.my dan laman web rasmi : www.prec.my

“Selain logo syarikat, semua butiran dan struktur lain syarikat serta kontrak semasa dan perjanjian lain tidak berubah,” katanya.

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next