Jom ke Kejohanan Sepak Takraw Piala Datuk Bandar MBSA | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Hafizan Taib

Norway

Wartawan

Sheeda Fathil

Jom ke Kejohanan Sepak Takraw Piala Datuk Bandar MBSA

OLEH SHEEDA FATHIL

SHAH ALAM, 12 MAC: Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) menjemput orang ramai untuk hadir ke Kejohanan Sepak Takraw Piala Datuk Bandar pada 15 hingga 17 Mac ini.

Ia bakal diadakan di Dewan MBSA Seksyen 19 dan Dewan Dahlia Seksyen 24, di sini.


Ketua Bahagian Korporat dan Perhubungan Awam MBSA, Shahrin Ahmad berkata, kejohanan itu julung kali diadakan dan penyertaan terbuka kepada semua regu seluruh Malaysia.

“Kejohanan ini adalah landasan untuk mencungkil bakat baharu dan secara tidak langsung dapat melahirkan atlet berkualiti serta berdaya saing.

“Menerusi program ini, ia juga dapat mempromosikan MBSA sebagai pihak berkuasa tempatan yang prihatin dan mengambil berat berkenaan aktiviti sukan selari dengan matlamat menjadikan Shah Alam bandar raya sukan,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

Sebarang pertanyaan berhubung kejohanan berkenaan, boleh dihubungi Pengurus Sepak Takraw MBSA, Ahmad Chairil Zen Mostafa di talian 03-55105133 sambungan 1539.

 

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next