SELANGOR

Invest hargai kerjasama Media Selangor

OLEH NADIAH ZAMLUS

SHAH ALAM, 26 APRIL: Invest Selangor menghargai jasa pengamal media khasnya Media Selangor yang banyak membantu misi syarikat berkenaan memajukan sektor pelaburan, di negeri ini.

Pengarah Komunikasi Korporat dan Perancangan Strategiknya, Sven Schneider berkata, sumbangan dan peranan kumpulan media termasuk dari SelangorKini serta TV Selangor itu membantu pengoperasian juga perkembangan dalam perniagaan yang diuruskan pihak mereka.

“Hubungan erat yang terjalin dengan media selama ini ternyata membantu kami memahami tuntutan semasa pasaran dan penjalin hubungan kami dengan masyarakat.

“Terima kasih kerana berusaha mempromosikan segala aktiviti yang dijalankan Invest Selangor selama ini, semoga kita dapat meneruskan kolobrasi ini pada masa akan datang,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika Majlis Minum Petang Invest Selangor bersama kakitangan Corporation Communication Sdn Bhd (CCSB), di Kafe The View, i-City di sini, petang semalam

Hadir sama, Ketua Pegawai Eksekutif CCSB, Eddie Khodzali; Editor Kumpulan, Fathi Aris Omar dan Pengurus Komunikasi Korporat, Azrul Shah Mohamad serta hampir 20 kakitangan dari Media Selangor.

Invest Selangor adalah sebuah agensi hak milik penuh Kerajaan Negeri yang bertanggungjawab sebagai pemudah cara dalam urusan berkaitan pelaburan, menyediakan maklumat dan menawarkan khidmat nasihat bagi pelaburan sedia ada serta yang berpotensi.

Manakala CCSB adalah anak syarikat di bawah Pemerbadanan Menteri Besar (MBI) Selangor yang menjadi lidah rasmi Kerajaan Negeri dalam menyampaikan dasar dan agenda Dato’ Menteri Besar.

 


Pengarang :