Malindo mula penerbangan ke Sydney 14 Ogos | Selangorkini


About the contributor

Norway

Pengarang

Hafizan Taib

Malindo mula penerbangan ke Sydney 14 Ogos

KUALA LUMPUR, 3 JUN: Malindo Air akan memulakan perkhidmatan laluan baharuya dari Kuala Lumpur ke Sydney, Australia menerusi Denpasar (Bali), Indonesia, dari 14 Ogos, 2019.

Perkhidmatan itu ditawarkan setiap hari dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dengan berhenti selama sejam di Lapangan Terbang Antarabangsa Ngurah Rai (Bali), sebelum meneruskan perjalanan ke Sydney.

Ketua Pegawai Eksekutif Malindo Air Chandran Rama Muthy berkata Sydney akan menjadi destinasi kelima Malindo Air bagi rangkaian perkhidmatannya di Australia, selepas Perth, Brisbane, Melbourne dan Adelaide.


“Kami percaya rangkaian perhubungan ini akan menarik pelancong peniagaan dan percutian dan menyokong dalam meningkatkan trafik penumpang dan mempromosikan ekonomi setempat dan pelancongan,” katanya dalam kenyataan.

Tempahan kini boleh dibuat pada tambang promosi perjalanan sehala dari RM799 untuk Kelas Ekonomi dan RM2,899 untuk Kelas Perniagaan. – BERNAMA

Media Selangor Mobile App

Membawakan kepada anda berita terkini daripada Selangorkini, aplikasi mudah alih Media Selangor membekalkan kepada anda sumber yang dipercayai untuk liputan berita yang pantas di mana sahaja dan pada bila bila masa


Smiley face Smiley face


Kongsikan ini :

BERITA BERKAITAN

Prev
Next